Мария Шарапова преодоля раздялата с Гришо: Най-после съм готова за семейство!

Мария Шарапова преодоля раздялата с Гришо: Най-после съм готова за семейство!
3 (60%) 1 vote

Мария Шарапова готова за нова връзка, мисли за пенсия

„Краят на кариерата ми е близо. Вече гледам към бъдещето и мисля за деца и семейство“. Така Мария Шарапова коментира плановете си за бъдещето. Тенис звездата доста дълго време бе отстранена от световния тенис заради допинг — повече от година. В резултат на това след завръщането си на корта тя няма особена мотивация да продължава да играе, а по-скоро мисли за оттегляне и то скоро.

Мария е световна шампионка по тенис, печелила е десетки турнири и има успешна кариера, на каквато много колежки могат само да завиждат. Неслучайно 31-годишната красавица мисли, че вече е настъпил моментът да се оттегли.

Преди години тя се раздели с Григор Димитров именно заради спорта. Амбициите и на двамата в това отношение бяха изключително големи и те нямаха почти никакво време за връзката си. Въпреки това тенис звездата не скри, че трудно е забравила бившия си любим.

Към днешна дата Шарапова обаче изглежда готова да смени посоката. И не го крие. Тя се похвали, че се замисля много за деца и се надява в някакъв момент от близкото бъдеще да стане майка. „Важното е да им предам любовта към спорта, както направиха родителите ми с мен“, казва още рускинята. Тя не крие, че плановете й са доста скорошни, но все още не е представила мъжа, с когото смята да сподели живота си.

Мария Шарапова все пак признава, че бизнесът й още дълго време ще бъде неин основен приоритет. И също както в спорта, черпи енергия от срещите с други хора. „Това ме зарежда наистина с енергия. Да видиш как мислят другите, какви са техните чувства и настроения. Ободряващо е и стимулира мозъка“, споделя още тя.

Мария Шарапова се оттегля от тениса сн. Уикипедия

Мария Шарапова се оттегля от тениса сн. Уикипедия

Що се отнася до бившата й любов, в момента спортистът е фокусиран върху кариерата си. И няма никакви брачно планове, дори и настоящата му половинка Никол Шерцингер да мисли вече за деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар