Мария Шарапова залитна по чашката след драмите в живота си (Вижте я пияна)

Гласувайте за статията

Мария Шарапова дави мъката си в алкохол, след раздялата с Гришо и допинг скандала рускинята често посяга към чашката

Мария Шарапова колкото и силна жена да изглежда и нея я съсипват житейските драми. След като се раздели с Григор Димитров неприятностите се изсипаха на главата на красивата рускиня една след друга. Самата тя призна, че е започнала често да си пийва.

Маша започнала да посяга към чашката малко след скандала с мелдоний. По времето когато изтърпяваше тежкото наказание.

В свое интервю пред списание „ВОГ” руската спортистка признава, че тези 13 месеца извън корта изпила толкова много алкохол, колкото не е употребявала през целия си съзнателен живот.

Шарапова, която като тенис шампионка е свикнала да живее под график изведнъж се почувствала прекалено свободна и без ангажименти. Тя започнала да излиза всяка вечер с приятели в елитни заведения. Където естествено се предлагат и високоградусови питиета. Скоро се оказало, че този начин на живот започнал да харесва на тенисистката. Която вече развила лека зависимост към пиенето.

Прави впечатление, че пиенето даже е влязло в речника на чаровната блондинка. Запитана защо няма приятелки сред другите тенис звезди Маша отвърнала, че не може да седне да се черпи вечерта със Серина, а на другия ден да се срещнат като съпернички на корта, предават от електронното издание offnews.bg.

Изненадва и факта, че бившето гадже на Григор Димитров се е снимала след поредната обилна почерпка. Шарапова е видимо пияна. Като едва има сили да се съсредоточи погледа си в обектива на фотоапарата. Хубавицата многозначно написа под снимката „Night“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар