Мария Шарапова забрави Гришо, не се отделя от новия си (Снимки на влюбените)

Мария Шарапова забрави Гришо, не се отделя от новия си (Снимки на влюбените)
2 (40%) 1 vote

Мария Шарапова влюбена до уши в най-желания британски ерген, бившата на Гришо успя да го прежали

Мария Шарапова и новия й Александър Гилс вече не се крият. Въпреки, че повече от три години рускинята страда по бившия си любовник Григор Димитров най-накрая го забрави.

Тенисистката, която е сред топ знаменитостите в спорта ревниво пазеше до този момент какво се случва с любовния  й живот. Преди време папараците я спипаха с новия й любим. Но на снимките, които се появиха в социалната мрежа по нищо не си личеше, че са двойка. Затова никой не повярва, че Маша има ново гадже. В лицето на британския милионер и бивш любовник на Пипа Мидълтън.

Оказва се обаче, че Шарапова и смятания за най-желан ерген на Острова вече не крият, че са заедно. Пак папараци ги уловиха на обществено място двамата. И те се държат като влюбени пиленца. Мария и 38 годишния английски предприемач не си пуснаха ръцете. Сякаш не могат да се отделят един от друг нито за миг.

От снимките на рускинята и милионера стана ясно на целия свят, че сърцето на Маша е заето от красивия бизнесмен. По този начин те потвърдиха, че са на седмото небе от щастие и се радват на любовта си.

Според близки до голямата тенис звезда Мария най-сетне си намери подходящата половинка в лицето на богатия британски джентълмен, пише електронното новинарско издание  pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар