КАТО РОРИДУЛА! Виж как Мария „ЦЪФНА“ във Венеция (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата се похвали с нова екскурзия, форумци я сравниха с насекомоядно растение

Фолк певицата Мария се похвали с нова снимка от ваканцията си във Венеция. Изпълнителката публикува своя снимка на страницата си в социалната мрежа нови снимки от италианската си почивка. И докато някои й се възхищаваха, други си правеха майтапи на неин гръб.

Дори и студеното време не отказа певицата от идеята да се разходи екстравагантно облечена из венецианските площади. Където определено успя да привлече внимание с необичайното си облекло.

Мария заложи на ефектен стайлинг във Венеция

Мария заложи на ефектен стайлинг във Венеция

„Прилича на Роридула“, коментират дълбокомислено зевзеци. И преди да решите, че форумци пак се подиграват с Мария, бързаме да ви съобщим, че става въпрос за доста красиво, но месоядно… цвете. „Коварна красавица“, шушукат запознати. И отбелязват, че сравнението наистина подхожда на изпълнителката, предвид скандалната й слава на фатална жена.

Форумци я сравниха с хищно растение

Форумци я сравниха с хищно растение

Вероятно шегите са били породени от визията на певицата, чиито стайлинг доста напомняше наистина на някое цвете. За разходката си във Венеция изпълнителката бе заложила на доста екстравагантен имидж – къси панталонки, яке с асиметрична кройка и бяла шапка с мрежичка на лицето.

И докато останалите туристи ходеха дебело облечени и с удобни обувки, певицата не можа да се сдържи и да покаже, че модата за нея е над всичко. Леопардовите й обувки обаче, съвсем не подхождаха на останалата част от облеклото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар