Мария хвърли бомбата: С Гущеров още сме женени, той не ми дава развод (Ексклузивни разкрития)

Гласувайте за статията

Мария за първи път се осмели да говори във ВИП Брадър за брака си с Християн Гущеров

Мария разкри, че все още не се е развела с Християн Гущеров

Мария хвърли бомбата във ВИП Брадър. В откровен разговор с най-близките си съквартиранти, звездата обяви, че все още е омъжена за Християн Гущеров. Въпреки, че двамата са разделени от месеци. А причината за това е неговият категоричен отказ да й даде развод. По думите на Мария богаташът иска да е сигурен, че тя няма да получи и стотинка от парите и фирмите му и затова все още не иска да подпише документите за края на брака им.

Певицата сподели още, че дъщеря й Марая е преживяла изключително тежко раздялата им, тъй като се привързала към милионерския син. И не спирала да плаче и да пита за него, въпреки, че той не се й сещал за нея. И дори не й изпратил и балонче за рождения ден.

МарияСпоред Мария причина за краха на брака й с богаташа е неговата неистова ревност и желанието й да я държи в клетка. Тя се ожали, че след раздялата им е останала без нищо. И е нямала и 100 лева да се погрижи за дъщеря си. За която прави всичко, за да й осигури бъдеще.

Въпреки безспорно трогателната й история, зрителите нямаше как да не се зачудят как така е останала без никакви пари, а има 3 бона в чантата си за показна благотворителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар