Мария фалира семейния ресторант на Гущерови

Мария фалира семейния ресторант на Гущерови
5 (100%) 1 vote

Мария и Гущеров са обявили за продан луксозния си имот в столицата

Мария и Гущеров искат осем милиона евро за имота

Мария и Гущеров продават софийското си имение. По-точно – имението на Гущерови, с което Мара се разпорежда след брака си с милионерския син. Уникалната къща се намира в самия център на София и определено впечатлява както с външната си архитектура, така и с обзавеждането вътре.

Мария успя да фалира ресторанта на Гущерови

Мария успя да фалира ресторанта на Гущерови

Което е съвсем в реда на нещата, предвид факта, че имението е проектирано още в началото на 20 век при това от най-изтъкнатите архитекти на Виена. С течение на годините е ремонтиран и са му добавяни иновации като към днешна дата в него има спа център с джакузи, сауна, парна баня, собствен фитнес център.

Въпреки всички удобства, в имението не живее никой, а се ползва само за ресторант. Който беше поверен на грижите на Отварачката, която доста време се вживяваше като негов управител. Само дето това й амплоа никак не й се получи.

Чалгаджийката се опита да превърне заведението в гурме ресторант, в който една салата вървеше от порядъка на 100 лева. Съвсем естествено, не са много хората, които могат да си позволят подобен харч и в крайна сметка ресторантът съвсем закономерно взе да запада.

Заради това Гущерови решили да го продадат, тъй като не им носи никакви приходи.

В софийските светски среди обаче битува и друго мнение за решението за продажбата. А именно – че семейството е закъсало за пари и се нуждае спешно от финанси.

Затова спешно са обявили имота за продажба, научиха от Hotarena.net. Заради солената цена обаче, кандидат купувачи все още липсват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар