Мария фалира семейния ресторант на Гущерови

Мария фалира семейния ресторант на Гущерови
5 (100%) 1 vote

Мария и Гущеров са обявили за продан луксозния си имот в столицата

Мария и Гущеров искат осем милиона евро за имота

Мария и Гущеров продават софийското си имение. По-точно – имението на Гущерови, с което Мара се разпорежда след брака си с милионерския син. Уникалната къща се намира в самия център на София и определено впечатлява както с външната си архитектура, така и с обзавеждането вътре.

Мария успя да фалира ресторанта на Гущерови

Мария успя да фалира ресторанта на Гущерови

Което е съвсем в реда на нещата, предвид факта, че имението е проектирано още в началото на 20 век при това от най-изтъкнатите архитекти на Виена. С течение на годините е ремонтиран и са му добавяни иновации като към днешна дата в него има спа център с джакузи, сауна, парна баня, собствен фитнес център.

Въпреки всички удобства, в имението не живее никой, а се ползва само за ресторант. Който беше поверен на грижите на Отварачката, която доста време се вживяваше като негов управител. Само дето това й амплоа никак не й се получи.

Чалгаджийката се опита да превърне заведението в гурме ресторант, в който една салата вървеше от порядъка на 100 лева. Съвсем естествено, не са много хората, които могат да си позволят подобен харч и в крайна сметка ресторантът съвсем закономерно взе да запада.

Заради това Гущерови решили да го продадат, тъй като не им носи никакви приходи.

В софийските светски среди обаче битува и друго мнение за решението за продажбата. А именно – че семейството е закъсало за пари и се нуждае спешно от финанси.

Затова спешно са обявили имота за продажба, научиха от Hotarena.net. Заради солената цена обаче, кандидат купувачи все още липсват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар