Мария фалира Гущерови (Фамилията разпродава всичко)

Гласувайте за статията

Фолк певицата Мария доведе до фалит богаташката фамилия Гущерови, разпродават всичките си  имоти

Мария, половинката на Християн Гущеров фалира милионерската фамилия. С непрестанните си капризи тя изпразни банковата сметка на любимия си Мечо и се наложи „Гущеров и син“ да разпродадат имущество на стойност 10 милиона лева.

Гущерови продават най-луксозния си хотел

Гущерови продават най-луксозния си хотел

И ако поговорката, че  до всеки успял мъж стои една силна жена, която го подкрепя е вярна, то в случая с Мария става точно обратното.

За да задоволи всяка нейна прищявка Християн не пожали средства. Само, че финансовото му състояние е плачевно. Миньончето има опит от едно време. Тя беше докарала Митко Андонов до фалит. Той за малко да загуби хотелския си бизнес. Близките му се радват, че навреме се отърва от ламтящата си за лукс жена.

Фамилията Гущерови разпродава цели 6 имота. Първият имот е в близост до Силистра. Това е хале, подходящо за фабрика или завод. С доста голяма площи е оценено на 2 милиона лева.

Продават и бунгалата в курорта Черноморец. Те са оценени на 700 бона.

Селската къща на фамилията в Енина също е обявена за продан. Продават и хижа „Диана“, която е покрай Казанлък.

Перлата в короната се оказва луксозният им хотелски комплекс „Данубе“, с който трябва да се разделят. Комплексът печели титлата „Хотел на годината“ през 2011 г. Скъпарска обстановка и изключително обзавеждане са му донесли престижното признание. И няма как цената му да е под 2 милиона.

Не случайно съпругата на Гущеров-старши не долюбва фолк певицата Мария. Заради нея фамилията ще се раздели с богатство събирано с години.

Колкото и Мара да ходи по участия и да се напъва сама да печели пари, с нищо не може да замаже разклатеното финансово състояние на Гущерови.

Вижте с какво ще се раздели милионерската фамилия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар