Мария унижи бившия си: Не става за родител!

Гласувайте за статията

Мария изригна срещу бившия си Митко Андонов, унижи го, че е лош баща

Фолк певицата Мария посрами бившия си. Вече десет години след развода тя все още не може да преглътне разочарованието си.Мария и семейстото й

Митко Андонов не става за баща, обвинява чалгаджийката Андонов. Марая вече е голямо момиче, а той не се интересува от нея. Мария го сравнява с Християн Гущеров, който се грижи за детето повече от истинския му родител.

Мария и сегашният й съпруг дават всичко от себе си за Марая. Дори повече от колкото е необходимо. Тя би се радвала ако бившия й може да се похвали с подобно отношение.

Фолк изпълнителката откровено признава, че вече е зачеркнала миналото си.  Все едно, че досега никога не се е омъжвала. Изхвърлила е от спомените си предишния период от живота си, пише Hotarena. net.

А Марая има нужда от истинския си баща, смята миньончето. Само, че той не е показал с нищо, че загрижен за своята дъщеря, неласкаво твърди тя.
Изпълнителката на „Пайнер“ хвали сегашният си съпруг. Мария го ласкае, че е много интелигентен и уравновесен човек. Отнася се с малката като със свое дете. Двамата имат много силна връзка.

Милионерският наследник Гущеров впечатлил Мария още при първата им среща. Фолк певицата била впечатлена от неговия богат речник и от енциклопедичните му познания.

Миньончето се радва, че Марая живее в такава среда и смята, че има голяма полза от такъв ерудиран родител за нея като Християн.

Мария признава, че бракът й с мастития бизнесмен е хармоничен и щастлив. Тя споделя, че до сега в семейството не е имало скандали и търкания. Какво по-добро от това Марая да живее в среда на сговор и разбирателство.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар