Мария с ултиматум от Гущеров (Вижте как й затвори устата да не говори за брака им)

Гласувайте за статията

Мария със забрана да споменава името Гущеров, бившият й я заплаши с нотариална забрана

Мария няма право да споменава дори името на бившия си съпруг по време на престоя си в Къщата на Големия брат. Бизнесменът й забранил чрез нотариус да говори за брака си с него. Певицата ще загуби 100 бона ако посмее да си отвори устата.

Още с влизането си фолк дивата изглеждаше видимо притеснена и се уплаши когато Ники Кънчев отвори дума за проваления й брак. Изтръпна и трудно успя да прикрие страха си.

Според нейни близки познати малко преди старта на шоуто Мария получила официална нотариална забрана за разкрива мръсни тайни от семейния си живот. Тя рискува да остане без лев ако си отвори устата. Целият й хонорар ще потъне в джоба на милионера само ако веднъж спомене неговото име. Глобата била 100 хиляди лева, предават от електронното издание retro.bg.

Въпреки, че продуцентите именно с тази цел я вкараха във ВИП Брадър сега се оказва, че няма право да разкрива каквото и да било за бившия си. Единствено можела да намекне нещо, ако някой я попита. Но трябвало така да се измъкне от въпроса, че да не се разбере за кого говори. Подобна нотариална забрана била пратена и на продуцентите.

Може би затова Мария още с влизането си посегна към чашката и си поиска водка да прикрие  уплахата си. В снощното издание на риалити формата тя видимо бе подпийнала. Когато говореше на Алекс Богданска фолк дивата провлачваше думите. Зрителите установиха, че не е напълно трезва.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар