Мария удари по достойнството на Гущеров: Нищо не става от него! (Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Мария запя друга песен за интимния си живот с Гущеров.

Бясна, че няма да измъкне нищо от развода, Мария нанесе тежък удар по мъжкото достойнство на Християн Гущеров. Докато всичко между тях, поне привидно, беше розово, певицата не спираше да хвали съпруга си и неговите креватни умения. А сега го изравни със земята с последното си признание.

Изританата като мръсно коте и с нарязани дрехи Мария може да се извини на родителите на Християн, но към самия него таи огромна злоба. А, както знаете, една зарязана и отхвърлена жена може да бъде наистина опасна. Ако не за живота, то поне за имиджа на един мъж. Е, Гущеров-младши го усети на свой гръб!

С предвидливо сключения предбрачен договор той лесно се е справил с алчността на певицата. но сега му се налага да направи същото и с голямата й уста. Напоследък Мария се е разприказвала без задръжки за интимния си живот по време на брака. И всичките й признания изкарват Християн кръгла нула в общуването с жените по този най-древен начин.

Ако преди говореше за страст, сега миньончето с погнуса заявява, че той за нищо не става. Двамата така и не са успели да се напаснат и да имат нормални сексуални отношения. А основната причина е неговото наднормено тегло. Мария не веднъж е търпяла критики, че се е „продала“ на „мечо“ за пари, а тя все ги затапваше с приказки за любов. Но май-май ще се окаже истина, пише slava.bg.

Мария попиля за Гущеров

Мария попиля за Гущеров

Певицата е изсъскала пред свои приятелки, че я е било гнус да прави любов с Гущеров. Тя с неохота изпълнявала съпружеските си задължения и единственото й успокоение било, че не й се случва да го прави често. Разбира се, не са подминати и подигравателните коментари относно размера на мъжкото достойнство на Християн. „Потеше се върху мен и направо грухтеше – отврат някакъв“, жалвала се Мария. Но май дори и най-близките й осъзнават, че просто лае, защото е настъпена лошо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар