Мария на тузарска ваканция в Монако с родата (Вижте как я глези новият й)

Гласувайте за статията

Мария се фука с тузарска ваканция в Монако, новият й я глези като кралица

От няколко ден Мария залива социалната мрежа с клипчета. С които се хвали, че е на почивка в Монако.

Миньончето е в компанията на майка си Йорданка и дъщеричката си Марая. Новото  гадже й е осигурило баровска ваканция с роднините й. Говори се, че толкова е луд по нея, че не жали средства да я глези и да я носи на ръце.

Снимка: Инстаграм

От кадрите, които Мария публикува в мрежата можем да установим, че в скъпарката дестинация тя й най-близките й хора тънат в невиждан лукс. Певицата не споменава в кой хотел са отседнали. Но най-вероятно е петзвезден. Което е видно от баровското обзавеждане на стаите и на приказната гледка, която се разкрива от терасата.

Още на слизане от колата фолк дивата се фука как ги посреща пиколо. А дъщеричката й Марая показва поведение на истинска принцеса. Майка й от малка я учи на обноски за да свиква да се държи като дама в обществото. И е наконтена само с маркови дрешки.

Майката на Мария, леля Йорданка не остава по назад от дъщеря си. По време на пътуването достолепната дама демонстрира облекло като тийнеджърка. Ще се изумите от младежкия й вид с протрити дънки и шарена тениска. Досущ стъкната като млада девойка.

Снимка: Инстаграм

Пайнерката, която спечели приза за най-красиво барабанче в поп фолка не разкрива дали мистериозният й любим е с тях. Или пък са само тричките заедно. Но пък са заобиколени с лукс, красота и блясък.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар