Мария с утешителен приз на наградите на Планета (Взе албум на годината)

Гласувайте за статията

Мария не стана певица на годината, но си взе отличие за албум

Мария не стана певица на годината, но си взе утешителна награда. Тази година в Планета не властваха желанията на феновете, а по-скоро принципа–на всички да дадем, сърдити да няма. Въпреки че певицата напираше за най-голямото отличие–певица на годината, тази година статуетката й се изплъзна от ръцете. Ходенето по участия и снимането на клипове обаче бе оценено–с … албум на годината.

Пайнерката не скри колко е щастлива, че най-накрая грабна престижна статуетка, след като три години поред й се изплъзва даже номинацията за по-престижна награда. Мария обаче здраво се държеше и успя да грабне приза. И доволно си отнесе статуетката у дома, без особено да я смущава факта, че в социалните мрежи буквално я разкатаха.
Макар певицата да се стремеше към приза „Певица на годината”, по традиция той отиде при Преслава. Звездата на „Пайнер” отнесе своя дял от критиките, тъй като почитателите бяха категорични, че Галена заслужава отличието, а не тя самата.

Според феновете пайнерката е получила отличието като утешителна награда, а не защото заслужава. „Ако се спазваха правилата, най-продавания албум на годината трябваше да получи отличието, а той е на Глория. Вместо това по неясно усмотрение, наградата взе Мария” негодуват в мрежата.

Мария с утешителна награда, грабна приза "Албум на годината"

Мария с утешителна награда, грабна приза „Албум на годината“

Други пародираха Мария с песента на Азис „Хабиби”, като я питаха „спиш ли добре, с незаслужена награда в ръце”, а трети бяха категорични, че изпълнителката е спечелила приза със солидна финансова подкрепа от мъжа си.

Певицата най-накрая с престижна статуетка

Певицата най-накрая с престижна статуетка

Каквато и да е истината, фолк звездата най-после си прибра лелеяната статуетка у дома, а фолк маниаците се надяват да си роди едно дете и поне за една година да се оттегли от музикалната надпревара. Особено след като се е сдобила най-накрая с утешителна награда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар