Мария с пореден моден гаф – на участие с нощница (Снимки)

Мария с пореден моден гаф – на участие с нощница (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мария за пореден път доказа, че колкото и пари да имаш, стил и класа не се купуват

Мария отново втрещи почитателите си с избора си на тоалет

Мария за пореден път доказа максимата, че стил и елегантност не могат да се купят с пари. Съпругата на милионера Християн Гущеров определено не съумява да харчи парите му както трябва, ако съдим по дрехите, с които се появява на участията си. Последната й изява не прави изключение, даже напротив. Мара Отварачката буквално втрещи гостите на популярна пловдивска дискотека с вида, в който се появи пред тях.

Мария

Мария

Чалгаджийката се беше „стъкнала“ с нещо, наподобяващо по-скоро чаршаф с къдрички, втрещени са модните експерти. Странното ансамбълче не само, че изглеждаше сякаш Мария току що е станала от сън и е излязла направо по нощница (и то бабешка нощница), ами я правеше да изглежда още по-дребна от колкото всъщност е. Както всички много добре знаем, Мара не е сред най-снажните в гилдията и поради тази причина се налага да подбира много внимателно тоалетите си, за да не изглежда съвсем като табуретка.

Затова и феновете на звездата са изумени от идеята й да излезе на сцената в подобна торба. Пък била тя и маркова и скъпа. „Има толкова много пари, да си наеме моден консултант като няма вкус да се облича“, втрещени са форумци.

Всъщност това далеч не е първата модна изцепка на Мария. Преди време тя се появи в телевизионно предаване, наметнала огромен кожух от бяла естествена козина, а на краката си беше обула… сандали! Като добавим и че изявата й беше посред зима, видът й стана още по-нелеп.

„Сандали с кожух – нищо чудно да обуе и бански с ботуши“, хилят се феновете.

Мария Мария

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар