Мария с нелеп нов татус (Няма да повярвате на кого се обясни в любов – Фото)

Мария с нелеп нов татус (Няма да повярвате на кого се обясни в любов – Фото)
4 (80%) 1 vote

Мария вече се чуди как да се прави на интересна

Мария стана за смях с новия си татус

Мария стана за смях с новия си татус. Чалгаджийката вече се чуди как да се прави на интересна и поредната й татуировка го доказва. Мара сметна за нужно да се обясни в любов, но не на съпруга си Хриси, а на майка си Йорданка. При това не как да е, а с татуировка.

Мария стана за смях с татус

Мария стана за смях с татус

Отварачката си татуира двете имена на майка си, заедно с датата и годината й на раждане, изписани с римски цифри и букви. „Йорданка Чанова, майка ми“, гласи надписът.

Действително, Мария е много привързана към майка си и двете имат силна връзка. Певицата е била съвсем малка, когато баща им ги зарязва и Йорданка поема грижите за двете си дъщери, които отглежда сама. Сега тя се грижи самоотвержено за внучката си Марая, която е дете от първия брак на Отварачката с бизнесмена Митко Андонов.

mariq tatus1Преди дни палавата Данче се изтипоса на снимка във Фейсбук, по къса пола и отпрала бедър като на ученичка.

,,Йорданка е хубава жена, изглежда безупречно за годините си и винаги се движи по последна мода. Никога няма да й дадеш годините. Първо, че ползва само най-скъпата козметика на пазара, и второ, че е бивша спортистка и има стегнато тяло“, коментират познати на Данчето, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария с нелеп нов татус (Няма да повярвате на кого се обясни в любов – Фото)”

  1. AZ

    юни 04. 2016

    И защо да е „станала за смях“? Може да се омъжва и развежда – мъже много. Но майката е една… Понякога пишете големи глупости.

    Reply to this comment

Добавете коментар