Мария с най-красива коледна украса (Топ 5 от дома на звездите)

Мария с най-красива коледна украса (Топ 5 от дома на звездите)
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата Мария отсвири всички бг звезди, показа най-приказната коледна украса, с която украси дома сиМария с най-красива коледна украса (Топ 5 от дома на звездите)

Мария зарадва щерка си Марая с най-красивата коледна украса. Пайнерката впечатли феновете си с прелестно коледно дръвче цялото отрупано с подаръци, чорапчета и еленчета. А двете майка и дъщеря позират пред коледното дърво облечени, като еленчета, все едно са героини от чаровна зимна приказка. Забележете само с каква любов са се погледнали Марая и Мария, снимайки се за празничната фотосесия.

По нищо не им отстъпва плеймейтката Николета Лозанова. Тя първа пусна фото на коледната украса, с която впечатли феновете си. А малката Никол е очарована от луксозното коледно дръвче цялото обсипано с бели мечета вместо традиционните блестящи топки. Едно много оригинално хрумване показа Николета.

Коледната елха на Николета Лозанова

Коледната елха на Николета Лозанова

Впечатляваща е елхата и на Моника Валериева. Моделката заложи на коледно дърво, което не е чак толкова блестящо, но пък върхът му стига до тавана, а най-отгоре свети традиционната коледна звезда.

Коледната елха на Моника

Коледната елха на Моника

Бившата любовница на Тачо Зорница Линдарева също се похвали с коледната си украса. Нейното дръвче е малко, обсипано с безброй коледни играчки и куп от невероятни лакомства. Зори сама признава, че си е домошарка и обича да посреща гости, гощавайки ги с манджите, които сама приготвя. Може би затова Тачо беше хлътнал по нея, привличайки го с домашен уют.

Елхата на Зорница Линдарева

Елхата на Зорница Линдарева

Още една бг звезда Венета Райкова още от Никулден е готова за християнския празник. Водещата позира пред коледното дърво стъкнала се, като еленче с рога и държейки в ръце тава с приготвен за Никулден шаран.

Венета Райкова и нейната коледна украса

Венета Райкова и нейната коледна украса

Това е само началото. С наближаването на семейният празник Коледа още звезди ще покажат как са украсили домовете си. Особено тези, които има деца искат да зарадват своите наследници и да им осигурят приказно коледно изживяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария с най-красива коледна украса (Топ 5 от дома на звездите)”

  1. ОЛЯ

    Дек. 12. 2015

    И какво от това че имат красиви елхи да не би да станат по-умни или по-интелигентни Ще си умрат същите простакеси и парцали каквито са в момента.

    Reply to this comment

Добавете коментар