Подиграха се с Мария и „мазния“ Гущер

Гласувайте за статията

Двойка за чудо и приказ, но не всички мислят така

 

Мария и любимият й Гущер-ов често демонстрират любовта си пред всички.

Отварачката редовно пуска снимки от красивата им история, които следва да будят радост и възхищение в околните. Но, уви!

Мария и Християн

Мария и Християн дразнят критиците

Нищо такова не се случва. Освен няколкото патосни коментари на най-верните и приближени на миньончето, могат да се прочетат гнусни реакции, които определено потрисат. Всеки е свободен да изкаже мнението си, това му е хубавото на форумите и социалната мрежа.

И истината е, че мнозина са меко казано притеснени от ликовете на тази снимка. Последното споделено от Мария, не само, че не предизвика фурор, а ще я накара да съжалява, че го е направила.

Те се обичат - това е достатъчно!

Те се обичат – това е достатъчно!

Според злостните реплики Мария изглежда „чудовищно и нелепо”, а страшната гледка се подчертавала от „куцият й силикон”. „Двамата заедно стават да си плашим децата, ако не искат да ни слушат”, гаврят се с тях потребители.

Християн пък беше определен като „зализан лалугер” и въпреки, че доста е позаслабнал, не успя да се хареса на болшинството от сблъскалите се с фотото. Защитници на фолкаджийката току надават плахи гласове в опит да я подкрепят.

„Нима това е най-важното – те се обичат и са повече от щастливи!”, категорични са заклети фенове на изпълнителката на „Всичко е платено”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар