Мария с евтин коледен клип, Гущеров й спря кранчето

Мария с евтин коледен клип, Гущеров й спря кранчето
5 (100%) 1 vote

Мария искала да снима в столичен мол, но Гущеров категорично отказал

Мария се принуди да снима нискобюджетни клипове след като Гущеров й спря парите

Мария снима евтин коледен клип заради Християн Гущеров. Както знаете, малко преди Коледа чалгаджийката пусна коледна песен в дует с дъщеря си Марая. Която не се прие особено добре от феновете заради липсата на особен певчески талант от малкото момиченце.

Мария остана без финансите на Гущеров

Мария остана без финансите на Гущеров

Майка й пък обясни, че нарочно е избрала клипът да се снима в дома им и те двете да са по пижами, за да предаде коледната атмосфера максимално. Истината обаче е съвсем различна. Отварачката искала да заснеме видеото в типичния за нея разточителен стил в някой от столичните молове.

В който тя и Марая да се фръцкат в скъпарски тоалети, за да демонстрират благосъстояние. Християн Гущеров обаче категорично отказал да плаща за поредната приумица на благоверната си. А причината е изневярата й с бизнес партньора му Веселин Генчев.

Заради която двамата дори бяха разделени, но Мара все пак успя да прикотка обратно милионерския наследник. Който уж й прости забежката, но явно все пак не е преглътнал съвсем предателството.

Тъй като й спрял кранчето и вече не й дава никакви пари за финансиране на клиповете й. Заради което Мара решила да снима в дома си, облечена по пижама. Като се измъква с обяснението, че така е по-сладко и автентично, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар