Мария на съд за неплатени сметки! (Отварачката закъса, не си плаща задълженията от месеци)

Мария на съд за неплатени сметки! (Отварачката закъса, не си плаща задълженията от месеци)
1 (20%) 1 vote

Мария е на път да остане без ток, няма пари да си плаща задълженията

Мария скоро може да отиде на съд за неплатени сметки, издадоха нейни бдителни фенове. Те редовно причаквали любимката си пред жилището, в което живее след раздялата си с Християн Гущеров. И с тревога забелязали преливащата пощенска кутия, пълна с известия за неплатени задължения.

„В момента Мария живее на третия етаж в жилищна кооперация в Лозенец. Един ден успяхме да влезем във входа и видяхме пощенската й кутия. Беше препълнена с писма от Топлофикация, Софийска вода, ЧЕЗ, мобилните оператори. Тя не си плаща сметките.“, ужасени са почитателите на бившата госпожа Гущерова, които се престрашили да отворят някои от писмата.

МарияТе са убедени, че като нищо на Марчето скоро да й резнат тока, тъй като за неплатените сметки от енергото директно дръпват шалтера. „Каро нищо вече да е останала без ток, но да го крие“, хилят се зевзеци. Мария не крие, че е затънала в разходи, които едва успява да покрива. Само частното училище на дъщеря й е 45 бона на година, които тя, дори и с много кълчене по дискотеките, няма как да покрие. Тъй като основна част от приходите си харчи за нови дрехи, гримове, прически, клипове и фотосесии.

Освен това тя издържа и майка си. Покрай всички тези харчове, тя оставила сметките на заден план. Ето защо те се трупали като лавина, която съвсем скоро щяла да се струпа на главата й.

„Ако я дадат на съд за неплатени сметки като обикновените хора, ще стане голям резил“, хилят се недоброжелателите.

По време на престоя си във ВИП Брадър Мария призна, че разчита за пари на тайнствен мъж, чиято самоличност отказва да разкрие. Той обаче поема само най-сериозните й разходи като таксата за училище на дъщеря й и колата, с която я кара до там, предават от Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар