Мария страда за парите на Гущеров (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Мария страда за марковите тоалети и лукса, който й беше осигурил Гущеров

Годините, в които си живееше като принцеса и целият лукс на земята й бе поднасян на тепсия, май липсват на Мария. Няма как по друг начин да бъдат изтълкувани последните публикации на чалга певицата, които са от времето, в което все още беше госпожа Гущерова.

От няколко дни явно Мария е потънала в дълбока носталгия и качва снимки от фотосесиите си от преди 7-8 години, на които е облечена с най-актуалните и скъпи за онова време колекции на Шанел и Диор.

Мария

Снимка: Инстаграм

Като съпруга на Християн Гущеров Мария блестеше с елегантна и стилна визия, винаги бе като извадена от корица на списание, но след развода отново се върна към чалгарския стил и кючеците върху масите.

Почитатели й все още и не без основание я критикуват за изцепката й на фирмен банкет от преди няколко месеца, на който с евтин тоалет върти маанета, покачена върху маса, сред пълни чаша и бутилки от уиски. Наблюдателни чалга фенове забелязаха още, че някои от носталгичните снимки на Мария са от къщата на бившия й съпруг. На кадрите щерка й плува в басейна в Бояна, виждат се и кучетата на Гущеров. „Явно жали за лукса, в който тънеше като негова булка и който друг едва ли някога ще й подсигури“, коментират с жлъч меломаните, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар