ШОК И УЖАС! Това Мара Отварачката ли е?! (СТАРО ФОТО)

Гласувайте за статията

Мара Отварачката лъсна на стара уникална снимка отпреди 7 години – неузнаваема е, коментират потрбители

Мара Отварачката

Мара Отварачката преди

Годината е 2005. Мара Отварачката все още не е срещнала „голямата” си любов в лицето на Християн Гущеров, което личи и от минималните корекции на външния й вид. Малко, но достатъчно нескопосани, за да разбереш, че са правени при евтин пластичен хирург.

Това личи от уникалната снимка, на която попадна Kliuki.net. Фотосът е качен в сайт за снимки от фенка на фолк певицата. Неслучайно Мария изглежда толкова кофти – фотографията не е правена от професионалист, няма фотошоп, няма нагласени пози. Виждаме Мара Отварачката от плът и кръв.

Лицето й е едро и подпухнало, най-вероятно заради лошо поставените импланти в устните. Когато силиконът е некачествен, се получава ефектът като при Ивана – певицата вече две години не може да се отърве от алергичните реакции и подувания.

При Мара Отварачката проблемът идва от джуките, които са толкова напомпани със силикон, че певицата трудно може да си затвори устата. А на тази стара снимка визията й е направо трагична.

Интернет потребители, попаднали на фотоса, дори коментират, че Мария прилича на ромка на тази снимка. „Да не се окаже и тази като Николета Лозанова – скрита циганка”, клатят глава зевзеци относно Мара Отварачката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

7 коментара to “ШОК И УЖАС! Това Мара Отварачката ли е?! (СТАРО ФОТО)”

 1. ИМЕ

  авг. 24. 2012

  ЩО ЗА ТЪПО ЗАГЛАВИЕ…“ШОК И УЖАС“ ВСЕ ЕДНО Е ТРЕТАТА СВЕТОВНА….НИТО Е ШОКИРАЩО, НИТО Е УЖАСЯВАЩО…
  ОСВЕН ТЕЗИ ДВЕТЕ ДУМИ ЗА ЗАГЛАВИЕ, КОИТО ДОСТА ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАТЕ, ДА НЕ КАЖА ПОЧТИ ВЪВ ВСЯКА СТАТИЯ ДРУГИ ЗНАЕТЕ ЛИ…..????????????

  Reply to this comment
 2. Qnica Vasileva

  авг. 24. 2012

  Явно някой завижда на Мария,не спряхте да я оплювате,или няма какво да пишете друго,както и харесва така ще се прави,а на снимката изглежда перфектно!

  Reply to this comment
 3. Ekaterina Krysteva

  авг. 24. 2012

  не съм и почитател,носи е хубаво момичето на тази снимка.

  Reply to this comment
 4. Darina Andreeva

  авг. 25. 2012

  ee че то нищо и няма на тази снимка- даже е хубавичка и е излязла добре.

  Reply to this comment
 5. Г. К.

  окт. 04. 2012

  До авторът на статията : "Скъпа Рени,доста злоба се лее от твоите статии,които не само са на много ниско интелектуално равнище,но и са пълни с клюкарски,злобни коментари.А относно визията на Мария,надявам се да бъдеш така добра да качиш твоя снимка,сигурна съм ,че си перфектно създание на природата и нямаш никакви недостатъци" ;).

  Reply to this comment
 6. Svetlin Buy

  окт. 04. 2012

  Ти пък от кога се занимаваш с чалгаджийки 😀

  Reply to this comment
 7. Г. К.

  окт. 04. 2012

  ne se zanimavam 🙂 qd me e na zlobata

  Reply to this comment

Добавете коментар