Мария стана за смях със старомодни дрехи (Снимки на излагацията)

Мария стана за смях със старомодни дрехи (Снимки на излагацията)
5 (100%) 1 vote

Мария втрещи всички с кошмарен стайлинг

Мария се покатери на нелепи обувки, подходящи за порно филм

Мария стана за смях с кошмарен стайлинг. Миньончето на поп фолка отдавна е доказателство за максимата, че парите не купуват стил и класа, но напоследък тя тотално се излага с избора си на дрехи, коментират модни специалисти. Последното тоалетче, с което Отварачката се стъкна за ежедневна разходка в града буквално потресе и фенове, и експерти.

Мария стана за смях със стил

Мария стана за смях със стил

Мара се е спряла на дрехи, модерни може би преди 20 години. Загащените чак до ушите дънки и странното черно бижу тип „каишка“ на врата изглеждат меко казано нелепо и не на място. Най-голям потрес обаче предизвикват обувките на Мара.

Които са по-подходящи за главната актриса във филм за възрастни. В опита си да изглежда по-висока, отколкото е, певицата обу сандали с 20-сантиметрови токове. Подметката е с яка платформа, за да може собственичката да се чувства по-удобно.

Тя признава, че не й е удобно да ходи с тези обувки, но красотата иска жертви, пише hotarena.net. Естествено, не само модните критици, но и феновете разкритикуваха Мара за нелепите буйки. „Толкова пари има мъжа й, да си наеме моден стилист, като тя самата няма вкус“, категорични са форумци.

Естествено, вярна на стила си да не търпи критики, Отварачката трие всички негативни коментари от страницата си и оставя единствено онези, които я възхваляват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар