Мария стана за смях с къси крака и неугледен вид (Вижте колко точно е „стройна“ певицата – Папарашко фото)

Гласувайте за статията

Мария за пореден път паркира нагло колата си, без да се съобразява с другите шофьори

Мария стана за смях с късите си крачета и неугледна визия

Мария стана за смях с истинската си визия, която коренно се различава от това, което показва на феновете си в социалните мрежи. Певицата беше издебната от папараците на „България Днес“, които я показаха в цялата й „прелест“. А именно – потресаващо къси краченца и двойна гуша.

Нищо общо с надлежно обработените кадри от фотосесиите и Фейсбук, на които дребничката изпълнителка изглежда стройна и с крака до сливиците. Е да, ама не.

Видът на пайнерката не се подобрява особено от неугледното облекло, което си беше избрала. Брюнетката беше навлякла огромен анцуг, поне два номера по-голям от подходящия за нея.

МарияЗа капак, тя за пореден път паркира нагло, запушвайки няколко коли. Без да се церемони особено, заралийското миньонче спря тузарския си мерцедес пред хранителен магазин в центъра на столицата пред няколко паркирали вече автомобила.

Повече от 10 минути изнервен шофьор трябваше да изчака търпеливо, за да може Мария да напазарува голям плик с бисквити, шоколади и други лакомства. Отварачката хвърли в багажника сладкишите и отпраши от „местопрестъплението“.

С недотам добрите си шофьорски умения Мария се слави не от днес. Певачката паркира наскоро скъпарската си кола в столичния квартал „Лозенец“ по безумен начин. Когато й направили забележка, чалгаджийката отвърнала, че „на който не му харесва, да ми се обади“. При друго неправилно паркиране се наложи все пак да се извини.

В края на 2010 г. шофьорът на певицата Любомир Богданов предизвика скандал, паркирайки возилото на пешеходната зона в Благоевград.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар