Мария стана за смях с къси и дебели крака (Вижте истинската й визия без фотошоп)

Гласувайте за статията

Мария стана за смях в опитите си да бъде интересна.

Напук на критиките на Християн Гущеров, че много се разголва, Мария съвсем му отпусна края. Вчера певицата имаше участие в дискотека в Студентски град. Тя се появи за първи път пред феновете си след новината за развода й и определено успя да ги втрещи.

Певицата бе подбрала доста скандална и пошла визия. Ултра високите токове са нейна запазена марка заради ниския й ръст. Освен на тях, тя заложи и на скандално къса рокля, която на всичкото отгоре бе и с цепка. А върху нея бе сложиха и кожен корсет. Целият този ансамбъл и снимките без обработка дадоха ясна представа за тялото й без обработка.

Наскоро се появиха поредните скандални фотоси на Мария, на които позира легнала и без сутиен. Докато на тях бюстът й е стегнат и пищен, то истината далеч не е толкова привлекателна. Корсетът едва придържаше прелестите на певицата, която бе пропуснала да сложи сутиен. Явно силиконът й вече е в плен на гравитацията и не позволява да бъде свободно излаган на показ.

Все пак, Гущеров й е секнал кранчето, а подобни тунинг процедури изискват средства. Дупето на Мария също изглежда разочароващо в сравнение с това, което сме свикнали да виждаме по фотосесии и клипове. В профил се вижда как и то е поело пътя на земното притегляне. Но определено най-шокиращата гледка са краката на певицата.

Мария обича да послъгва

Мария обича да послъгва

За всички е ясно, че тя е миньонче. Но пък е видно и че се старае всячески да накара хората да забравят този факт. Затова и коригира снимките си в социалните мрежи на поразия. Така само с няколко движения се сдобива с дълги и стройни крака, за каквито може само да си мечтае. Но грозната истина не може да остане дълго скрита. Краката на Мария са късички и не особено слаби, колкото и да й се ще да е другояче!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар