Мария стана за резил с вулгарни снимки от участие (Вижте как се изложи)

Мария стана за резил с вулгарни снимки от участие (Вижте как се изложи)
4 (80%) 1 vote

Мария съвсем му отпусна края, чекне се на участие във вулгарни пози и показва неприлични жестове

Мария, която много иска да се окаже като класна дама стана за резил със снимки от поредното си участие. Фолк дивата пак не успя да намери добрия тон и предизвика лавина от негодувание с фриволното си поведение.

Оказва се, че певицата не може да се откъсне от провинциалния си произход. Тоалетът на Мария показваше повече от голата й плът отколкото да скрие нещо. За капак на всичко тя втрещи с фриволно поведение на сцената.  Стана за резил със специфична поза, която не отива на една майка. Която казва, че ней-големия й приоритет е отглеждането и възпитанието на невръстната й дъщеря. Да не говорим пък за циничните жестове, които възмутиха даже най-големите й фенове.

Почитателите на Мария й припомниха, че по времето когато обитаваше Къщата на Големия брат отказа много по-безобидна мисия уж да не накърни достойнството на Марая и се откупи. С което показа, че в поведението й има повече поза и страх да не се изложи, а не, че мисли за дъщеря си, предават от електронното издание hotnews.bg.

С развратното си поведение на сцената миньончето се резели и прави така, че Марая да се срамува от нея, смятат феновете.

Малко след като Мария видя негативните коментари, които предизвика с неморалните си кадри публикува снимка как прибира момиченцето си от скъпарското школо, в което учи малката. Само, че не успя да изтрие срама, с който се изложи в социалната мрежа.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар