Мария стана истинска кукла! (Да ви прилича на приказен герой?)

Мария стана истинска кукла! (Да ви прилича на приказен герой?)
5 (100%) 1 vote

Мария същинска кукла, прилича на приказен герой

Фолк певицата Мария стана истинска кукла. Изпълнителката се вдъхнови от Елза от Леденото кралство и изкопира визията й едно към едно.

Както е известно, фолк звездата е запалена фенка на приказката на Дисни и не пропуска случай да го заяви. Покрай малката Марая, Мария също е изключително запалена като изпълнител.

Фолк певицата дори се изруси и то неколкократно, за да постигне цвета на кралица Елза. Най-накрая тя се похвали и с прическа досущ като нея.

Реакциите на феновете не закъсняха „Кукла”, „Оле колко си красива”, „Много ти отива”, „Прекрасна си”, „Приличаш на приказен герой”, гласят изказвания в мрежата. Самата Мария има и няколко злополучни опита като блондинка, но след като си смени стилистите и фризьора, най-накрая намери подходящия цвят за себе си и изглежда много по-естествена и свежа.
Други пък заявиха, че на миньончето червените къдрици също биха му подхождали и от много. „Гледам я и си мисля, за Пипи Дългото чорапче. Ще е фантастична в този вид”, шегуват се почитатели на певицата.

Маниерът на звездите в последно време да подражават на приказни герои, предизвиква доста дебати. Не на последно място и заради факта, че голяма част от тях направо се преобразяват едно към едно с любимите си герои. Тв водещата Николета Лозанова редовно влиза в ролята на Пепеляшка, кибритопродавачка, злата кралица от Снежанка или някоя приказна принцеса. Образите на фатална жена обаче най-много й се отдават. Несъмнено при това.

Мария като кукла, прилича на Елза

Мария като кукла, прилича на Елза

Мария също се забавлява да се прави на приказен герой — кукла Барби, Алиса от страната на чудесата, а сега и Елза. Модата сред звездите да се преобразяват в любими анимационни персонажи продължава да набира скорост и те стават все по-колоритни и интересни. Нищо чудно покрай първи юни и останалите звезди да решат да влязат в някой по-забавен образ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария стана истинска кукла! (Да ви прилича на приказен герой?)”

  1. Гого

    май 09. 2016

    В момента прилича на Наталия Симеонова!:)

    Reply to this comment

Добавете коментар