Мария стана за смях с фотошоп – вижте как си издължи краката (Нелепо фото)

Мария стана за смях с фотошоп – вижте как си издължи краката (Нелепо фото)
4.5 (90%) 2 votes

Мария всячески се опитва да се направи по-висока

Мария страда от комплекси заради много ниския си ръст

Мария стана за смях с нелеп фотошоп. За никого не е тайна, че певицата е доста дребничка и макар да твърди, че няма комплекси за ръста си, действията й говорят друго. Отварачката редовно обработва снимките си, за да се направи да изглежда поне малко по-стройна.

Мария - в действителност и след фотошопа

Мария – в действителност и след фотошопа

Последните й кадри не правят изключение. На тях Мара е с впити по тялото й дънки, а краката й и особено горната част на бедрата, са удължени до безобразие. Нещо, което е невъзможно при доста скромния й ръст.

И не само това. От kliuki.net разполагаме с кадър на звездата, на който тя е уловена на улицата в доста неглиже вид. Очевидна снимката е направена в ежедневието на изпълнителката, а от нея ясно се вижда, краката й са доста по-късички, отколкото й се иска на нея.

Не че в ниския ръст има нещо лошо. Холивудската звезда Ева Лонгория неведнъж е изтъквала, че се гордее, че е дребничка, тъй като е убедена, че мъжете предпочитат малки, сладки жени.

Ева обаче никога не си е позволявала да обработва краката си с фотошоп, за да се прави на по-висока отколкото е, коментират феновете. За разлика от наша Мара, която упорито опитва убеди всички, че притежава дълги, стройни крака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар