Мария стана за смях! Не влиза без охрана и в басейна

Гласувайте за статията

Мария тотално се оля, не влиза без охрана и в басейна даже

Мария тотално се оля. Изпълнителката не влиза в басейна дори без да има охрана. Очевидци разкриват пред репортери на „Скандално“, че фолк певицата е стигнала до там, че дори в басейн отказва да влезе без вярната си свита.

Самата изпълнителка се държала като типична мутреса, още от пристигането си в комплекса. Мария не разговаряла с никого и се държала изключително надменно с персонала.

Певицата сама е споделяла, че много внимава с кого общува, но поведението й е направо смущаващо, коментират нейни фенове. Тя и по време на първия си брак с Димитър Андонов бе смятана за една от най-надутите певици, а с времето това изобщо не се е променило.

Мария и Гущеров станаха за смях на морето

Мария и Гущеров станаха за смях на морето

По време на престоя си в хотела на Мая Илиева, Мария и съпругът й показвали поведение, което шокирало мнозина. Пълничкият Християн Гущеров влизал със съпругата си в басейна, единствено с охраната си. Певицата не остава по-назад.

Певицата не дава да я доближат, влиза с охрана даже и в басейна

Певицата не дава да я доближат, влиза с охрана даже и в басейна

Освен тона изпълнителката се държала точно като мутреса, въпреки претенциите си за класа. Тя постоянно се превземала и се държала високомерно.

Ваканцията на семейство Гущерови на плажа се оказа доста колоритна

Ваканцията на семейство Гущерови на плажа се оказа доста колоритна

В едно отношение обаче Мария се показала като съпруга за пример. Даже прекалено. Певицата не давала косъм да падне от любимия й мъж и не откъсвала поглед от него, разкриват от персонала.

Фолк звездата събра погледите на плажа

Фолк звездата събра погледите на плажа. И то не само с външния си вид

Изпълнителката демонстрирала всеотдайна любов към съпруга си, въпреки че от седем месеца официално са семейство. И дори за най-големите й критици, които се случили да отдъхват заедно с нея на морето, било видно, че фолк звездата наистина обича половинката си. И буквално трепери над него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар