Мария стана за смях в „На кафе“ (Певицата не спира да изтъква креватните си подвизи)

Гласувайте за статията

Мария втрещи с груби намеци за креватните си изпълнения

Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за „На кафе”. Още в началото, за разлика от много жени, тя не скри на колко години е, но после разпали страсти в студиото с признанието, че на тази възраст е по-сензитивна от всякога.

Това доведе до разтърсващ коментар на Гала, в който тя разкри дълго пазена лична тайна на Мария.

„Чувствам се прекрасно, вече на 37, прясно навършени.

Мария

Снимка: BLife

Защо за разлика от някои жени, които нямат самочувствие, ги казвам? Това е личен избор, няма от какво да се притеснявам, виж как ги заявяваме твърдо.”, каза Мария на Цонева. Последва и очаквания въпрос, дали певицата е влюбена. „Влюбена съм, загубена съм, обичам да се губя в морето на любовта и това храни моите идеи, моето желание за работа и съществуване.

Отделно искам да кажа, че на 37 като чели съм най-сензитивна от всякога.”, заяви Мария. Казаното от Мария, че е сензитивна, породи бурни дебати в студиото, които Гала завърши с любопитно разкритие.

„Хиленето на Мария и Деси за сензитивност е свързано със с*ксуални усещания. Мария ми е разказа как раждането й е било свързано с оргазъм. Имала е оргазъм по време на раждане. Жените пищят, реват, че ги боли.

Малцина са били такива щастливки, описано е в медицината и го пожелавам го на всички. Така, че тя очевидно е сензитивен човек.”, каза Гала, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар