Мария стана готвач по неволя (Вижте първите й плачевни опити)

Гласувайте за статията

Мария явно знае 2 и 200, а сега й се налага да се разпростира според чергата.

Откакто не се подвизава с дома на милионерите Гущерови и е далеч от богатството й, Мария се е върнала към предишния си начин на живот. А той определено не е толкова бляскав и луксозен, колкото демонстрираше през годините си брак с Християн. Тя замени гурме ястията с простички салати.

Току-виж Мария рязко заслабне, защото сега й се налага сама да се грижи за прехраната си. Както да изкарва парите да нея, така и да я приготвя. Ако до преди няколко месеца, готвач и прислужници я обгрижваха като принцеса, сега тя рязко стана Пепеляшка. Освен че е забравила тузарските заведения и ги е заменила с по-евтини, на масата вкъщи също има доста по-различна храна.

Че не може да се нарече домакиня, камо ли готвачка, отдавна е ясно. Мария е свикнала на начин на живот, в който нормалните женски задължения за поставени на последно място. Но сега, неволята я учи и малко по малко започва да променя навиците. Дружката на певицата Светлана Василева разкри плачевните й опити да бъде фурия в кухнята.

Плеймейтката сподели снимка на закуска, приготвена от певицата. Коментарът е „Не мога да повярвам как готви“. Ще си каже човек, че Мария е сътворила някакви кулинарни чудеса…. Нищо подобно! На фотото се виждат нарязани домати, маслини, кафе и фреш.

Мария го играе домакиня

Мария го играе домакиня

А „чудесата“, които изпълнителката на „Болна тема си за мен“ се простират до това да изпържи няколко яйца и да завърти четири палачинки. Е, и това е добро начало. Постепенно Мария със сигурност ще задобрее над печката, защото вече често ще й се налага да се върти около нея, като ги няма паричките и прислугата на Гущеров. Важното е, че поне има приятелки, които да я хвалят!

Светлето не пропусна да я изчетка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар