Мария стана ВИП студентка, взима диплома с връзки! (Защо я намразиха?)

Гласувайте за статията

Мария си е навила на пръста, че трябва да стане висшистка, но не по честния начин с учене, а благодарение на връзки.

Откакто стана госпожа Гущерова, Мария задоволява всяка своя прищявка. Последната такава е, че иска да се фука с диплома за висше образование. Изпълнителката се води студентка в частния Нов Български университет, където може да завърши всеки, който има пари да си плаща семестриалните такси. Е, изисква се и минимално присъствие, което явно е под нивото на Мара, която не се води че учи за знания, а за престиж.

Миньончето е студентка в специалност „Музика“, чийто ръководител в Етиен Леви. Те двамата с Мария се познават от доста време и са си в близки отношения, които рефлектират върху цялостното „представяне“ на певицата в ролята на студентка. Тя се е вясвала в университета само веднъж през учебната година и още един път наскоро, в нейния край, вероятно за да благодари, че той е дошъл толкова леко е неусетно.

Колегите на Мария трудно я познали при второто идване в учебното заведение, защото са се срещали доста рядко. Те и без това не искали да я виждат, защото им била черна пред очите заради връзкарството, благодарение на което ще премине в следващия курс без да си е помръднала пръста цяла година, пише hotarena.net.

На Мария хич не и пукало, че я обсъждат и недолюбват, а само се хвалела пред всички колко е добра в учението. Тя така се зарибила по лесните тапии, че дори записала втора специално „Продуцентство“, отново благодарение на Етиен Леви. Така с лекота госпожа Гущерова ще вземе да стане най-умната сред чалгаджийките или поне на хартия….

Мария се води студентка само за престиж

Мария се води студентка само за престиж

Мария все се оправдавала през колеги и преподаватели, че има много професионални и творчески ангажименти, които няма как да съчетае с академичните. Последният от тях е новата й песен „Обичам да те режа“ в колаборация с рапъра Dee и с участието на Николета Лозанова в клипа. Двете красавици заснеха и съвместна фотосесия за светско списание и разкриха душите си както никога досега. Само Мария пропусна да се изфука за „успехите“ си в университета…

Мария и Николета Сн: Списание ОК

Мария и Николета
Сн: Списание ОК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар