Мария става милионерка в Гърция? (Вижте плановете й)

Гласувайте за статията

Мария ще става милионерка, размечта се да покори южната ни съседка

Фолк певицата Мария се размечта за дебели пачки. И то такива, които сама да спечели. След представянето на парчето си с гръцката мегазвезда Стан миньончето ще покорява Гърция.Мария 1

Въпреки, че у нас дуетния й проект не направи особено впечатление гърците харесали песента. Дори разказват, че направила фурор в Атина. Това открива нови хоризонти пред фолкаджийката.

От тук тръгват й амбициите на Мария да покори чуждестранните класации. Тя вече се е уредила да пее по Бяло море цяло лято, пише Hotarena. net. И да покори всички елитни клубове по гръцкото крайбрежие.

В родината на гръцките богове хонорарите били впечатляващи. А на нашата фолк звезда й влязла муха в главата за едно лято да се завърне милионерка. У нас нямало голям интерес към нейните участия. Затова хонорарът й драстично спада. Налага се понякога да пее на промоция. А в Гърция през лятото ще съчетае морето с печеленето на пари. Ще добави някой лев към семейната каса. Няма само да я източва, гласи се фолк звездата.

Последните слухове твърдят, че Мария няма търпение веднага да започне работа. Дори вече е получила сериозни предложения.

Преди дни Мария даде интервю за Tv Antenna където разказа за съвместната си работа със Стан. Тя разкри, че това не е първата им общ проект. Преди време записала парче по негова песен. А сега се надява да получи още предложения от други гръцки звезди.

Отвори й се парашута на Мария, коментират злобно нейни колежки. Вече започват да й завиждат още преди да се разбере  дали ще й се получи да осъщвстви мечтата си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар