Мария срещна Марая с новия си (Вижте как си играе на семейство след развода)

Гласувайте за статията

Мария е повече от щастлива след излизането си от ВИП Брадър.

В началото на седмицата Мaрия напусна Къщата на ВИП Брадър, където се превърна в истинска сензация. След излизането си тя даде откровено интервю за голямото щастие и истински важните неща в живота. Тя не веднъж разкри, че за нея най-ценното е дъщеря й Марая. Но новия й мъж започва все повече да превзема част от ежедневието й.

Мария засега не иска да разкрива подробности за мистериозни господин, по когото така сериозно е хлътнала. Според слуховете, става дума за старозагорски мастит бизнесмен, който е по-възрастен от нея. Но в случая годините нямат никакво значение, защото певицата май за първи път се чувства така желана и ухажвана.

Новата връзка на изпълнителката на „Червеният картон“ стартира малко след раздялата й с Християн Гущеров. Въпреки че датира едва от няколко месеца, тя вече се е размечтала за съвместно бъдеще в дългосрочен план. Засега отрича да се готви за брак №3, вероятно за да не стресне обекта на своите чувства. Мария дори вече е запознала дъщеря си Марая с новия си възлюбен.

Веднага след излизането си от ВИП Брадър тя е чула едно заветно“Да“. Певицата сама сподели, че е попилата дъщеря си дали иска да прекарат няколко дни в дома на новия й любим, за да бъде едновременно и с двете си най-любими същества след две седмици в изолация. Малката принцеса се е съгласила веднага и това е напълнило сърцето на майка й, пише hotnews.bg.

Марая даде одобрението си за новия любим на мама Мария

Марая даде одобрението си за новия любим на мама Мария

Откакто не е във ВИП Брадър, Мария е успяла да си отдели няколко дни за активна почивка. Съдейки по признанията й, те са били изпълнени с много любов и положителни емоции. Явно скоро няма да получим повече информация за новата тръпка на певицата, но тя си научила урок с Гущеров – щастието обича тишината!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар