Мария собственик на фирмите на Гущеров!

Мария собственик на фирмите на Гущеров!
5 (100%) 1 vote

Мария е собственик на милиони, благодарение на мъжа си

Мария успя да убеди мъжа си да й прехвърли фирмите си

Мария се оказа собственик на фирмите на мъжа си Християн Гущеров! Певицата не си губи времето и бърза да се възползва на максимум от брака си с милионерския наследник. Като е успяла да го убеди да й прехвърли собствеността на компаниите си.

mara gushterov2Така напористата чалгаджийка се изявява като юрист и ай ти специалист във водеща фирма за софтуерни услуги, при това без да има необходимото за това образование. Благодарение на това, Отварачката разполага със завидни финанси, на които голяма част от колежките й могат само да завиждат.

Мара е съсобственик на империята „Гущеров и син“, като само нейният капитал е над един милион лева. Мария е била вписана във фирмата малко след сватбата си с Гущеров-младши. Тя успяла да убеди мъжа си да й прехвърли активите си с мотива, че по този начин той ще плаща по-малко данъци, научиха от vsekiden.com.

Любопитното е, че и свекърът на чалгаджийката – Добромир Гущеров, е дал благословията си за прехвърлянето на дяловете. Очевидно цялата фамилия Гущерови е убедена, че певицата е влюбена в Християн заради прекрасния му характер и визия и финансовото му състояние няма нищо общо с чувствата й.

Очевидно семейството е забравило как Мария фалира първия си мъж – Митко Андонов. Който също сглупи да й прехвърли фирмите си, а тя за отрицателно време ги поведе към дъното с липсата си на каквито и да било бизнес умения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария собственик на фирмите на Гущеров!”

  1. нино

    мар. 22. 2016

    и накрая знаеш ли как ще я изклатят, старото куче не дава току така.

    Reply to this comment

Добавете коментар