Мария сменя компанията! Чалга звездите не са й на ниво (Подробности)

Гласувайте за статията

Мария отказва да дружи с колежките си, не са й на ниво

Край на приятелството между Мария и звездните й колежки. Доскоро изпълнителката поддържаше топли отношения единствено с Андреа, но откакто блондинката напусна Пайнер, двете се поотчуждиха. Същото се случи и с останалите колежки на фолк дивата. Дори Джена не я покани на сватбата си, макар да присъстваха почти всички фолк звезди.

Самата изпълнителка не изглежда да страда особено от този факт, тъй като си намери нови приятелки. В светския елит шушукат, че след като се омъжи за Християн Гущеров, Мария решила, че не е много уместно да продължи да поддържа близки контакти с повечето си колежки. Затова потърсила компанията на други влиятелни и заможни милионерски съпруги. И доста успешно се вписва в техния елит.

Както стана ясно по-рано, българската Ким Кардашиян е решила, че ще стане част от хайлайфа на всяка цена. И по тази причина се дистанцира от предишните си колежки и приятелки като Анелия, Преслава, Андреа и други, отдавайки предпочитания на новите си най-добри дружки.

Самата певица призна, че твърде малко от звездите във фолк бранша могат да се похвалят, че са част от компанията й. А причината за това е, че не се чувства на едно ниво с тях. Пренебрежението на Мария си пролича и на миналогодишното лятно турне на Пайнер. Както изглежда, тази година няма да се състои такова, но на звездите не им тежи изобщо този факт.

За сметка на това, милионерската съпруга се развлича в компанията на други състоятелни дами, които да подхождат повече на статута й на дама от елита. Мнозина дори подмятат, че част от контактите й са в интерес и на бизнеса на съпруга й, тъй като голяма част от кръга й е от съпруги на негови бизнес партньори.

Мария отсвири чалга звездите, има нови дружки

Мария отсвири чалга звездите, има нови дружки

maria 2

Мнозина са на мнение, че Мария идеално е усвоила поведението на милионерска съпруга. И именно затова страни от бившите си дружки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария сменя компанията! Чалга звездите не са й на ниво (Подробности)”

  1. Кумата

    юли 28. 2016

    Радостна съм да науча, че интелекта вече се предава и по полов път, иначе как Мара може да смени средата!!!!!!!ХАХАХАХАХХА

    Reply to this comment

Добавете коментар