Мария смени Християн Гущеров с негово копие! (Вижте какъв е новия й – Снимка)

Мария смени Християн Гущеров с негово копие! (Вижте какъв е новия й – Снимка)
5 (100%) 1 vote

Мария си хвана копие на Християн Гущеров

Мария очевидно си пада по видимо доста едри мъже

Мария смени Християн Гущеров с негово копие! Очевидно напоследък певицата предпочита мъжете да са видимо закръглени, смеят се онлайн зевзеци. Които взеха на подбив изпълнителката заради спрягания й за ново гадже господин.

Неговото име е Владимир Иванов и според запознати младежът е новоизлюпен бизнесмен с няколко малки бизнеса.

Двамата се щракнаха по време на участие на Мария и видимо не желаят повече да крият интимните ласки помежду си. Но не поредният мъж до Мара прави впечатление, а фамозната му прилика с бившия й Гущеров.

Мария„Вероятно Мария още не може да преодолее Гущеров и търси Християн във всички останали“, съскат зли езици. Младокът внушава с размери, няколко татуса по ръцете, подкъсена брада, закръглено лице и обръсната коса, а изброените външни белези напомнят на тези на Християн. След разтрогването на брака й с милионерския наследник името на Отварачката бе забърквано в не една и две любовни афери, сред които и с по-възрастен от нея старозагорски бизнесмен. Но след тежката раздяла Мария не показва новите си любовни трепети.

Иначе Влади притежава малка компания за медии и новини, чието седалище се намира в Лондон, Великобритания. Съвсем скоро на младока му предстои да разшири бизнеса си, като отвори луксозен бръснарски салон на бул. „Джеймс Баучер“.

Фотосите в мрежата разкриват, че новият на Мария е върл привърженик на лукс, а парите не го притесняват ни най-малко.

По всичко личи, че новият избраник пасва по всички критерии на вкуса на Мария.

Певачката е харесала всички снимки на Иванов в социалните мрежи, с което дава ясно да се разбере, че това е новият й мъж, пише „България Днес“. Двамата редовно си разменят и сърчица и целувки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар