Мария слага Гущеров под ножа, ще отслабва като Люси Иларионов

Гласувайте за статията

Мария е станала господарка не само на сърцето, но и на тялото на съпруга си Християн Гущеров.

На Мария явно й е омръзнало от безкрайните подигравки на тема теглото на мъжа й и нейните мераци към него, които били финансови, а не любовни, и затова е решила да предприеме драстично решаване на проблема. Всъщност, нейна е идеята, а изпълнението е свързано със съпруга й Християн, който явно е готов на всичко за брака си, дори да легне на операционната маса.

Госпожа Гущерова си наумила да подложи мъжа си на същата операция, каквато скоро претърпя режисьорът Люси Иларионов. Лекари изрязаха част от стомаха му и му поставиха силиконов пръстен за редуциране на храненето в турска клиника. В резултат, само за три месеца е свалил близо 50 килограма и се очаква да се раздели с още 30. Мария била изумена, щом зърнала вталения Люси на снимачната площадка на новото си парче.

Певицата поразпитала гаджето на Ани Хоанг надълго и нашироко за манипулацията и била твърдо решена, че и Християн ще се подложи на нея още преди да се подпита до самия него. За да не го засегне на тема килограми, Мария използвала тиха дипломация и хитро пратила съпруга си на профилактични прегледи, знаейки, че лекарите също ще му кажат, че трябва да отслабне.

Точно така и станало. Гущеров чул няколко мнения, че трябва да намали показанието на кантара, ако не иска да го закъса със здравето. Тогава „грижовната“ му съпруга пуснала пъкления си план в действие, започвайки да му обяснява как и при Люси ситуацията била същата и нищо друго не дало ефект, освен операцията, пише vsekiden.com.

Мария се разпорежда с живота на мъжа си

Мария се разпорежда с живота на мъжа си

Християн Гущеров първоначално се зачудил на нездравия интерес на благоверната си, но с женска хитрост тя успяла да го убеди, че е най-вече за негово, а не толкова за нейно добро. Той се навил с половин уста, а Мария веднага се заела с разучаването и подготовката на документацията, за да може час по-скоро да се фука с отслабналия си съпруг.

Певицата май вече не иска "мечо"

Певицата май вече не иска „мечо“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар