Мария скъса джоба след развода! Бъхти като ненормална, за да се издържа

Мария скъса джоба след развода! Бъхти като ненормална, за да се издържа
4 (80%) 1 vote

Мария се зарина с участия, няма и един свободен момент

Фолк певицата Мария се зарина с участия след развода. За да поддържа поне една малка част от стандарта, който имаше досега, певицата се принуди да работи буквално денонощно. След като повери малката Марая на баба й, певицата не се спира, за да ходи по участия.

Програмата за март на фолк звездата е почти претрупана, а за април се очертава още по-натоварена. И тъй като докато не се разбере със съпруга си за развода, певицата ще трябва да разчита само на себе си, работи като луда.

Фолк звездата сама сподели снимки от нощните си участия, които са всяка вечер, а понякога е и на две места едновременно. А причина за това не е внезапното желание на Мария да се изявява толкова ревностно на сцената, колкото, че й трябват пари.

Както е известно, фолк миньончето минава за една от най-скъпите звезди и взима по 8 – 9 000 на участие. Покрай развода името й отново нашумя и тя използва вълната, за да попълни бюджета си.

Запознати с практиките в „Пайнер“ споделят, че изпълнителката вероятно ще успее да „спести“ 40 – 50 000 за месец. Още повече, че по договор, тя е задължена да дели хонорара с продуцентите си.

Въпреки че сумата изглежда фантастична на всеки български средностатистически гражданин, тя е капка в морето, в сравнение с възможностите на Гущеров. Милионерът осигуряваше на певицата лукс, какъвто малко жени могат да си позволят, но две години след сватбата, те се разделиха.

Междувременно певицата не само ще трябва да се съвзема от шока, че вече не живее в двореца в Бояна, но и да пести пари, за да издържа себе си и дъщеря си. А междувременно вече се предполага, че претенциите към бившия й съпруг, вероятно ще бъдат астрономически.

Мария скъса джоба след развода

Мария скъса джоба след развода

И започват от 2 милиона нагоре, а таван просто няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария скъса джоба след развода! Бъхти като ненормална, за да се издържа”

  1. ani

    мар. 25. 2017

    taq e mnogo glupava! Za ZASLUGI I parviq I maj q izhvarli,sega 6te se boring sre6tu Gu6terov,smqh!

    Reply to this comment

Добавете коментар