Мария се шири в модерен и просторен дом (Вижте снимки от луксозния апартамент)

Гласувайте за статията

Апартаментът на певицата се отличава с елегантност и простор

Мария, която преди повече от месец слезе от сцената не се скри от светлината на прожекторите. Напротив бившата пайнерка тръгва по нов път и смята да разкаже доста за живота си. Който беляза с 20 г на сцената.

Мария трудно ще бъде забравена от публиката защото музикалната й кариера бе много активна. И тя я изгради с много постоянство. Оказва се, че не само на сцената, но и в личен план миньончето се отличава като жена, която обича реда и организираността.

Звездата на фолка все още не е допускала  професионална камера в апартамента си. Който се намира в елитен квартал в София. Но понякога пуска видеа или фотоси от дома си.

Апартамента на Мария се отличава с изчистен и модерен интериор
Снимка: Инстаграм

Нейната семейна крепост определено е много просторна. Няма излишни мебели и тежка декорация. Прави впечатление, че вътре е много подредено и е лесно за поддържане. Мария е избрала два контрастни цвята за дома си – бяло и черно.

Снимки: Инстаграм

Мебелите не са крещящи или пък в тежък ретро стил. Напротив, модерни са и с изчистен стил. На пода липсват черги или килими, които не биха паснали на такъв елегантен дом. А освен това задържат и излишен прах.

От малкото снимки и видеа от апартамента може да се установи, че дневната и трапезарията са събрани в едно голямо общо помещение. Където е поставен голям и удобен диван както и голяма маса. На която певицата обича да посреща приятели.

Осветителното тяло е с много модерен и интересен акцент – това е огромен полилей, от който висят множество листчета с надписи. Не само по последна мода, но и доста ексцентричен.

Снимка; Инстаграм

Вижда се и огромно огледало, в което можеш да се огледаш от глава и пети. А в по-голямата чат на помещението е изградена камина от модерен тип. Над, която е окачен портрет на дъщеря й. Забелязват се и зелени растения, които освежават цялата обстановка, предават от vbox7.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар