Мария захвърли дрехите на афтърпартито на „Пайнер“ (Вижте разюздания купон на чалга звездите)

Гласувайте за статията

Луд купон си спретнаха чалга звезди, Мария за малко да остане гола

Мария заедно с Тони Стораро, Десислава и Митко Пайнера си спретнаха купон и то зрелищен след концерта на Пайнер. Групата посети гръцки ресторант където поляха събитието с марков алкохол и плата с мезета.

Тони Стораро заведе и Емрах със себе си. А свидетели разкриват, че фолк звездата Десислава не сложила и залък храна в устата си. Явно наистина се е взела в ръце и ударно отслабва.

Но истинският разюздан купон станал по-късно в близката чалготека. Очевидци разправят, че Мария скъсала с благоприличието да се прави на елитна дама. За малко щяла да остане гола до кръста като надигнала до горе и без друго късата си блузка.

Снимка: ХотАрена

Там бил и Илиян Туплката, който нахъсал миньончето като грабнал палките и заудрял малките барабанчета. Теди Александрова и Борис Дали също се включили в купона като извили глас на сцената.

Снимка: ХотАрена

Определено обаче най-бурни аплодисменти отнесла Десислава, която не близнала алкохол в дискотеката. А с най-скандално поведение се оказала  Мария. Факт, който не очудва никого.

Митко Пайнера първи зарязал партито защото трябвало да пътува за Димитровград. По старите звезди като Милко Калайджиев, Анелия и Галин решили да пропуснат веселбата и директно се прибрали вкъщи.

За Големия концерт на Планета още дълго ще се говори. Ариа, която е най-новата звезда на продуцентската компания успя да впечатли публиката и с шоу и с визия и с глас. Така липсата на най-големите звезди на Пайнер изобщо не се усети, признават феновете на чалгата, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар