Мария се пусна само по сутиен на участие (Вижте как отчаяно си търси спонсор)

Мария се пусна само по сутиен на участие (Вижте как отчаяно си търси спонсор)
5 (100%) 1 vote

Мария тотално скъса с всякакво приличие след развода си с Християн Гущеров

Мария все по-често се появява само по сутиен, търси спешно нов спонсор

Мария тотално скъса синджира след развода си с Християн Гущеров. Певицата изглежда е захвърлила окончателно норми и благоприличие и отчаяно си търси нов спонсор. Каква друга би могла да бъде причината тя все по-често да се появява само по сутиен на участията си? „Търси си нов спонсор, отчаяно при това“, категорични са феновете на жанра.

В Пловдив фолкпевицата излезе на сцената с полупрозрачен сутиен, който едва придържаше пищната й силиконова гръд.

Бельото беше полупрозрачно и повече показваше, отколкото да прикрива зърната на прясно необвързаната изпълнителка. За да замаже частично положението, Мария си беше обула дънки, които бяха няколко размера по-големи, отколкото на нея биха й паснали. Сините гащи палаво се свличаха по късите й крака и образуваха свръхлюбопитна гледка към задните й части.

МарияТова обаче не е нещо ново – в почти всички от последните си клипове Отварачката позира напълно гола и не оставя много работа за въображението на мъжката си аудитория.

Участията й често са сравнявани с древноримски купони – полуголото тяло на Отварачката се отърква в непознати здравеняци от публиката, докато мургави перкусионисти яростно бият по барабанчетата. Летят салфетки, сипят се поздрави и се лее алкохол като за последно.

„Търси си нов мъж – друго обяснение няма. Това разголване е като стръв и чака някой богаташ да се закачи на кукичката, за да може Мария да си намери нов солиден спонсор за кариерата. Само че е доста жалко! Майка на пораснало момиче да се държи по този начин… Срамно е!“, коментират присъстващите в пловдивската дискотека, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар