Мария се пусна без грим! (Лъснаха всичките й пластики)

Мария се пусна без грим! (Лъснаха всичките й пластики)
5 (100%) 1 vote

Недоспала, с изрязан нос и сенки под очите, Мария е далеч от образа на звезда

Фолк певицата Мария рядко се показва натурална, което си е цяло щастие, според потребители във виртуала. На последните снимки на певицата лъснаха всичките й пластични операции и корекции, които си е правила.

Певицата, която има претенции, да е сред аристократките в поп фолка, в действителност често посяга към скалпела. Освен устните, които са претърпели нови корекции, за да добият най-накрая нормална форма, фолк звездата явно се е подлагала и на други промени.

Носът на певицата изглежда по-малък, нещо, което тя умело крие с грим, а брадичката доста по-издължена отпреди. Под очите й пък се мержелеят огромни кръгове, тъй като звездата очевидно все още не е с грим. Фолк миньончето за първи път не си е сложило и очна линия и спирала, задоволявайки се единствено с леки сенки за очи. По лицето й обаче се виждат и първите бръчки.

Дълбоки гънки около устните, които ясно показват, че фолк звездата е позагубила блясъка си и вече по-трудно се поддържа и успява да скрие следите. Самата фолк звезда по-рядко приема и покани за участия — както тя самата споделя, ако трябва да избира между музиката и семейството си, близките й са на първо място за нея, преди всички останали.

Мария за първи път от доста време рискува да се пусне без грим и направо срази феновете с новата си визия. Повечето от тях приеха избора й със смесени чувства и не на всички и хареса, това, което виждат.

Лъснаха пластиките на Мария, певицата се пусна без грим

Лъснаха пластиките на Мария, певицата се пусна без грим

Що се отнася до корекциите на звездата, освен бюста, носа, устните и брадичката, фолк дивата скоро май ще се похвали и с корекции на скулите. Бръчиците около устните й стават все по-забележими, а последователката на Ким Кардашиян не е от хората, които оставят подобни детайли без корекции.

mariq r3

mariq 4

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар