Мария се продава за 160 бона на „ВИП Брадър“ (Гущерови в ужас от разкритията й в шоуто)

Гласувайте за статията

Мария се продава на Големия брат, милионерската фамилия Гущерови тръпне от страх да не ги изложи

Мария водела трескави преговори с продуцентите на „ВИП Брадър” да влезе в новия сезон. Атрактивното миньонче се пазаряло за сумата от 160 хилядарки хонорар.

Според слуховете фолк дивата, която с развода си не слиза от страниците на изданията провокирала голям интерес. Което давало гаранция, че риалити формата ще се радва на рекорден брой зрители. Затова от екипа били готови да дадат и повече пари. Стига разведената певица да склони на участие.

Говори се, че тя била клекнала да участва. Единствено се притеснявала как камерите ще я следят денонощно. И трябва да се показва без грим. И всякакви други разкрасяващи атрибути. На които е свикнала.

От милионерската фамилия на Християн Гущеров тръпнели в ужас да не би певицата да разкрие нещо от интимния си живот. И с това да накърни лъскавия им имидж. Те я приеха с отворени обятия като член на семейството. Но вече нямали доверие на пайнерката. Страхували се да не разкрие унизителни неща за някой от тях.

В момента текат залагания дали Мария ще се съгласи да влезе във формата. Някои предполагат, че фолкаджийката ще иска още повече пари. Защото сега й се е паднало. А други смятат, че това е само екзотичен слух, предават от електронното издание лидер в светските новини  hotarena.net. Старозагорката не била злобна и нямало да посмее да си отвори устата срещу хората, които я приеха с уважение за снаха. И се отнасяха с детето й като свое.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар