Мария се показа с баща си като малка (Вижте какъв красавец бил Панайот Киров)

Мария се похвали с баща си, на младини бившият борец Панайот Киров бил голям хубавец

Мария показа снимка в социалната мрежа, на която е фотографирана с баща си. На фотоса малкото момиче, което в последствие ще стане поп фолк певица се е усмихнала до ушите в ръцете на баща си. Който я вози на мотор.

Кадърът е от детството на фолк дивата. По време на една от редките срещи между баща и дъщеря. Тъй като се знае, че родителите на певицата се развеждат когато тя и сестра й са много малки. Малката сияе в ръцете на очарователния си баща и е на върха на щастието.

Почитателите на Мария се умилиха от хубавата снимка. Те смятат, че като дете певицата е одрала кожата на Панайот Киров. Когото някои определят, че е копие на младия Жан Пол Белмондо. От него е наследила хубавите си черти. За съжаление в последствие окепазила със силиконовите си устни.

Мария не говори често за баща си. Изпълнителката признава, че трудно преживяла раздялата на родителите си. Нейната майка е едва деветнадесет годишна когато я ражда. Татко й пък е прославен борец по онова време. А после става треньор на „Академик”. Нещата в семейството не потръгват дори след раждането на сестра й. Детството им е много трудно и певицата още си го спомня с горчив вкус.

Мария с баща си Панайот Киров

Но по всичко личи, че вече му е простила. В последно време баща и дъщеря започват все по-често да контактуват. След двата си развода Мария се е убедила от личен опит, че когато двама души не се разбират е по-добре да се разделят.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.