Мария се отчая, не може да зачене от Гущеров (Търсят помощ)

Гласувайте за статията

Мария е отчаяна, не може да зачене по естествен път, фолк певицата и Гущеров търсят помощ

Фолк певицата Мария има проблеми със забременяването. Колкото и да се надяваше това да се случи по нормален начин, естественото зачеване е мираж.семейството на Мария

Както при Марая, така и сега се налага миньончето да прибегне до методите на съвременната медицина. Мария признава, че цялата фамилия се надява тази година да роди наследник.

Затова с любимия си Християн вече са посетили клиника по репродуктивни проблеми. Мария отдавна се познава с проф. Тимчева, която й помогна да се роди Марая.

Фолкаджийката признава,че зачеването на дъщеря й е било трудно. И сега се очертава трудно забременяване. Тя няма притеснения за самата бременност. Износването на здраво дете няма да е пречка за нея. Мария разказва, че спортува здраво и се храни здравословно.

Според професорката обаче няма повод за притеснение. Мария ще забременее и още тази година ще дари съпруга си с бебе.

Фолк певицата мечтае да забременее бързо. Иска да зарадва любимия си с така желаното дете. А малката Марая няма търпение да гушка малко братче или сестриче, споделя пайнерката в предаването „На кафе“.

В своето словоизлияние Мария прави една равносметка на изминалата година. Тя споделя, че е била отдадена на работата си. Подарила е на феновете си 7-8 песни, с клипове към тях. Има и няколко фотосесии.

В плановете за 2016 година фолк дивата на преден план поставя семейството си. Християн е идеален баща и Мария обещава за Коледа да са щастливи родители на бебе. Ако не за Коледа, най-късно за следващият й рожден ден, който е на 14 януари. Тогава имат и годишнина от сватбата. Раждането на бебето ще е най-големият подарък за семейството.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мария се отчая, не може да зачене от Гущеров (Търсят помощ)”

 1. Glamava

  ян. 16. 2016

  Мъже, ОТ ЦЯЛ СВЯТ, моля помогнете на това момче да спре Мара да плещи глупости насам-натам!!!! Много ще ни помогнете и на нас да не слушаме тези простотии!!!

  Reply to this comment
 2. 123

  ян. 16. 2016

  Простакеса

  Reply to this comment

Добавете коментар