Мария се оплете в „откровения“: Сингъл съм, но си имам нов! (+ Развежда ли се наистина?)

Гласувайте за статията

Разводът на Мария все повече прилича на сапунен сериал.

След като пуснаха бомбата, че се развеждат, Мария и Християн Гущеров спряха с коментарите по темата за около месец. Името на певицата започна да се спряга с различни мъже. Тя бе и не веднъж критикувана за разгулното й поведение, което съпругът й изтъкна като причина за развода.

Пръв милионерският наследник заяви, че е подал документи за развод, защото му е писнало от поведението на Мария. Сега, обаче, тя е категорична, че нейна е била инициативата за официалната раздяла. Все още разводът не е финализиран, но се надява това да стане час по скоро.

Онази вечер изпълнителката на „Червеният картон“ гостува в „Шоуто на Слави“. Там заяви, че в момента е сингъл и няма мъж до себе си. Само няколко часа след това, обаче, обърна палачинката! В „На кафе“ при Гала втрещи с признанието, че е щастливо влюбена и се чувства прекрасно. Докато все още носи фамилията Гущерова, тя е успяла да намери щастието другаде.

Започна да обяснява дори, че е имала нужда да й се случи нещо подобно. Благодарение на новия човек до себе си тя разцъфтяла и била истински мотивирана. Смяната на версията за любовния й статус за отрицателно време породи куп съмнения.

Мария се оплете в лъжи

Мария има много версии за личния си живот

Единият вариант е просто да е решила да подразни Християн с признанието за нов мъж в живота си. Поведението на Мария е като на фурнаджийска лопата и видимо има нещо гнило в цялата история около брака, развода и новата й тръпка. Нищо чудно всичко да се окаже един зле скалъпен ПР и до официална раздяла на семейство Гущерови така и да не се стигне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар