Мария се оплете в лъжи за развода с Гущеров (Вижте как сама си противоречи)

Гласувайте за статията

Мария се оплете жестоко в лъжите си кой кого е зарязал

Мария сама си противоречи за развода с Християн Гущеров

Мария се оплете жестоко в лъжите си за развода с Християн Гущеров. Очевидно миньончето няма намерение да разкрие каква е истината за раздялата й с богаташа, тъй като в различни интервюта тя казва съвсем различни неща за краха на отношенията им.

Днес тя твърди, че са се разделили преди 10 месеца, а окончателно го е напуснала през март. Явно още през ноември, когато медиите, надушват раздялата изпълнителката решава, че може да залепи счупеното гърне и лъже колко е щастлива с Гущеров.

Подобна серия следва и през януари.

Ето кога и какво е говорила в медиите пайнерката, предават от slava.bg:

Месец юни 2017г.

МарияМария отново уточни, че фактически с Християн са разделени от 10 месеца. Началото на края е сложила тя – изнесла се е от семейното ложе с дъщеря си Марая, тъй като е преценила, че вече не намира себе си там, нито онова, което е намирала някога. На няколко пъти се е връщала, но без багаж. В началото на март обаче прекратява контактите си с Гущеров.

Януари 2017

„Ако трябва да си направя равносметка като майка, съпруга и певица, ще кажа, че за тази възраст съм изпълнила най-важното като мисия. Имам дъщеря на 8 години, омъжена съм за прекрасен човек, радвам се на професионални успехи… Чувствам се горда от постигнатото. Всичко това ме прави щастлива.

Ноември 2016

„Сигурна съм, че всички тези небивалици вървят паралелно с успеха на всеки един борещ се за мечтите и върховете. Не ми е приятно, че засягат по този грозен начин най-ценното за мен – моето семейство. За мен Марая и Християн са най-важното нещо, моята сила и моята крепост, там, откъдето тръгвам всяка сутрин, чувствайки се най-обичана, и там, където се прибирам вечер, за да им дам цялата си любов“, заяви певицата. Нашите отношения са много силни, преминали и преминаващи през всичко със силата на любовта.

На онези, които пишат, няма да кажа нищо, не давам обяснения и оправдания. На семейството ми ще кажа, че ги обичам и те са всичко за мен. Осъзнавам, че успехът има и тази цена. В името на всички, които ме обичат вече почти 17 години като изпълнител, преминавам през всичко това и нищо не може да ме спре“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар