Мария се опитва да си върне Гущеров, а се излага с визия (Вижте как стана за смях)

Гласувайте за статията

Мария се надява да се върне при Гущеров, а се развява гола на участие, певицата стана за смях

Мария, която подпали телефона на Християн Гущеров с молби да се съберат отново не спира да се излага на участия. След снощната си поява в Търново фолк певицата съвсем удари дъното.

Миньнчето се появи с пижама и по сутиен в култово заведение в старата столица. Комбинацията, която е доста нестандартна не бе толкова ужасяваща, предават от електронното издание blitz.bg.  Но когато под разтвореното горнище се показа нещо подобно на сутиен посетителите направо онемяха.

Мария извади на показ огромния си бюст. Който не бе скрит от мини-сутиенчето. Което чалга дивата бе избрала по-скоро да придържа силикона. От колкото да скрие нещо. Пайнерката изуми с визията си. Този път чак зърната й стърчаха и изумиха разгорещените посетители.

Естествено мъжете плакнаха очи цяла вечер. Но някои се подиграха с Мария. Чуха се коментари от рода на „Как може да се облече така Мария?”. Все пак е майка на дъщеричка, която трябва да възпитава!

Със този отчаян и скандален имидж, който чалга фурията поддържа особено в последно време след развода си с милионера Гущеров едва ли ще й помогне да си го върне отново. По-скоро ще го види през крив макарон.

Някои смятат, че това са отчаяни опити на една зарязана жена да си върне загубеното щастие. И от безсилие прави неразумни неща, чрез които става за смях. И я отдалечават на светлинни години от надеждите й, че проваления й брак може да закърпи някак.

Вижте още снимки на Мария в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария се опитва да си върне Гущеров, а се излага с визия (Вижте как стана за смях)”

  1. Ваня

    юни 02. 2017

    ……..и то да забавлява некви пияни , надрусани и превъзбудени келеши!А ,уж държеше ниво😀😀😀кръчмарска певачка😗🎤И 10 000 да струва Chanel -а и , олеква !!!

    Reply to this comment

Добавете коментар