Мария се окръгли след Великден (Певицата най-после скъса с образа на ходещ скелет)

Гласувайте за статията

Мария се окръгли след Великден и заприлича на човек

Със съблазнителни извивки, пищна фигура и дори бузки се хвали фолк певицата Мария. Изпълнителката най-накрая се окръгли покрай празниците и заприлича на човек. Не е тайна, че заради ниския си ръст, изпълнителката спортува непрекъснато и се подлага на нечовешки диети, само и само да се поддържа във форма. В последните години обаче почитателите й редовно я сравняваха с ходещ скелет, тъй като на всичките си снимки изглеждаше по-слаба, отколкото е приемливо. А някои дори се тревожеха, че може да е болна от анорексия.

Е, категорично можем да заявим, че няма такава опасност.

На едно от последните си участия, около Великден, Мария се показа с видимо налята фигура и изглежда перфектно. Певицата очевидно е успяла да разпусне около празниците и да качи няколко килограма, за да заприлича на човек. В резултат на това, феновете й имаха възможност да се насладят на добре оформените й прасци, както и на добре оформените й мускулести ръце.

Няма и грам тлъстина по тялото на изпълнителката, но въпреки това Мария не изглежда и нездраво слаба. Певицата е в перфектна фирма, показват и снимките й в социалните мрежи. На участието си звездата е избрала ефектна розова сатенена рокля и дизайнерски обувки на „Allure in white“ и „Фенди“. За цената на тоалета на певицата може само да се гадае, но определено й стоеше като излят.

Мария показа топ форма, вече не е слаба като скелет сн. Инстаграм

Мария показа топ форма, вече не е слаба като скелет сн. Инстаграм

Що се отнася до самата Мария, след развода и поредица горещи връзки, към днешна дата изпълнителката пази личния си живот в строга тайна. Мнозина подозират, че тя няма мъж до себе си и се е посветила изцяло на работата и дъщеря си. Въпреки че самата звезда никога не е крила, че не може без любов в живота си, явно е оставила връзките на заден план, заради любовта си към музиката. Поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар