Мария се окръгли! (Певицата заряза диетите, наля пищни форми)

Гласувайте за статията

Мария се окръгли, направо е неузнаваема

Мария се окръгли. Изпълнителката е просто неузнаваема в последните дни. Причината за това е пищната й фигура, която се е наляла и й придава далеч по-сочен вид. Явно изпълнителката е спряла да робува на модата на анорексичките и е решила да влезе в крак с актуалните тенденции.

На последното си участие фолк звездата се появи с оскъдна рокля, която разкриваше късите й крака. От роклята се виждаше, че певицата доста е наляла килограми, но пък поддържа мускулите си в перфектна форма.

Вместо да линее като призрак, Мария изглежда стилна, знойна и много атрактивна. Дори феновете й са категорични, че като не прилича на недохранено сомалийче изглежда много по-добре.

Певицата направо сияеше и не й пукаше от втрещените погледи на част от публиката. Вместо това се раздаде на макс на сцената. Тя отново се качи на бара, за да пее, а изпълнението й се оказа тотален хит.

Откакто се разведе с втория си съпруг, Мария мина през куп трансформации. До миналата година тя бе стройна като фиданка и определено изглеждаше невероятна слаба. Към днешна дата обаче си е позволила да качи килограми и не се притеснява, че някой може да я нарече дебела.

„Определено е в крак с модата“, „Изглежда фантастично“, „Няколко килограма отгоре и ще е супер“, отбелязват възторжени фенове на фолк звездата.

Самата Мария явно най-накрая се е отърсила от страховете си, че ще изглежда зле, ако си позволи да хапне малко. Изпълнителката призна по време на втория си брак, че спазва железен режим, за да бъде във форма. В „Биг брадър“ миналата година отново се подлагаше на ограничителен режим и тренираше упорито.

Мария се окръгли сн. Фейсбук

Мария се окръгли сн. Фейсбук

Явно обаче новооткритата свобода и липсата на настоящо гадже са причината фолк звездата да не е толкова критична към себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар