Мария се лигави като тийнейджърка в „Папараци“ (А е уж е на 38 – Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Мария сложи нови силикони заради гадже, певицата се държи като ученичка в „Папараци“

Фолк певицата Мария показа, че нищо детско не й е чуждо в новия епизод на „Папараци“. Изпълнителката се изяви като тийнейджърка в предаването и през цялото време се лигавеше като ученичка. Пред Венета Райкова в „Папараци“, певицата сподели, че е решила да се преобрази изцяло.

Изпълнителката даде да се разбере, че влияние е оказал и новият мъж в живота й. „На 38 реших, че е подходящ момента да подобря визията си. А и страдах от комплекс, че не съм много надарена в тази област. Затова и увеличихме малко новите придобивки, а и има кой да им се радва и да ги масажира“, смее се певицата. Забравяйки и задръжки, и достолепие пред камерите.

Изпълнителката беше гост на Венета Райкова в първия епизод на „Папараци“ за 2020, като направи равносметка за личния си живот и кариерата. „Само трудът ми говори, че са минали 20 години. За себе си бих казала, че се чувствам не съвсем като в началото, но може би някъде в средата“, каза още изпълнителката.

Мария не пропусна да се похвали, че е получила и доволно много подаръци. „Наистина не мога да се оплача. Определено бях доволна, дори изключително доволна“, сподели изпълнителката. Тя допълни още, че не е получила нова кола или къща, но определено е била достойно глезена от хората около нея.

Мария се държа като тийнейджърка в "Папараци". сн. "Папараци"

Мария се държа като тийнейджърка в „Папараци“. сн. „Папараци“

Що се отнася до мъжете, които са минали през живота й, певицата е категорична: „Бях и си оставам фактор в живота на всеки от тях. Аз не съм човек, който някога биха могли да забравят. И те оставиха празно място в мен. Обичала съм всеки от тях в момента, когато сме били заедно“, кълне се звездата. Тя не съжалява нито за браковете си, нито за семейния си живот.

Видео с интервюто й, вижте ТУК: https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/marija-az-vinagi-sam-vljubena.html

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар